1/5
Haber Oku, Son Dakika Haberler screenshot 0
Haber Oku, Son Dakika Haberler screenshot 1
Haber Oku, Son Dakika Haberler screenshot 2
Haber Oku, Son Dakika Haberler screenshot 3
Haber Oku, Son Dakika Haberler screenshot 4
Haber Oku, Son Dakika Haberler Icon

Haber Oku, Son Dakika Haberler

ixorapps
Trustable Ranking Icon可信任
1K+下载次数
4MB大小
Android Version Icon5.1+
Android版本
2.0.0(23-02-2020)最新版本
-
(0 评价)
Age ratingPEGI-3
下载
详情评价版本信息
1/5

Haber Oku, Son Dakika Haberler介绍

Haber Tarayıcısı, gündeme ve tüm haberlere tek bir ekran üzerinden ulaşmanızı sağlayan pratik ve kullanışlı bir haber uygulamasıdır.


Haber sitelerinde gezmenizi sağlayan, sizi gereksiz karışıklıktan ve görmek istemediğiniz sayfalardan kurtaran Haber Tarayıcısı, seçtiğiniz gazetelerin ve haber sitelerinin sayfalarına tek seferde ulaşmanıza imkan sunuyor. Mobil tarayıcınıza girip tek tek haber sitelerinin isimlerini yazmak ve yüklenmesini beklemek yerine tek seferde indireceğiniz Haber Oku ile tercih ettiğiniz gazetelerin websiteleri ve haber sayfaları ekranınızda belirecek. Böylece vakit kaybetmeden dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde en güncel haberlere ulaşmış ve gündemi takip etmiş olacaksınız.


Sade ve karmaşadan uzak tasarımı ile gözünüzü yoran unsurları içermeden size maksimum haber deneyimi sunan Haber Oku ile aradığınız tüm haber sitelerini ve gazeteleri bulmanız mümkün. Haber Oku uygulaması, sizi aynı zamanda gazete satın alma derdinden de kurtarmış oluyor. Toplu taşımada, aracınızda veya ofisinizde gazetelerin oluşturduğu gürültü ve kapladığı yerden sizi kurtaran Haber Tarayıcısı ile tek parmakla istediğiniz gazeteye ulaşabilir, bu pratik ve hızlı uygulama sayesinde zamandan tasarruf edebilirsiniz. Mobilitenin sunduğu zaman ve mekan bağımsızlığını bu uygulama ile rahatlıkla hissedebilir, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde haber okumanın ve güncel kalmanın keyfini bu uygulama ile yaşayabilirsiniz. Ofiste, evde, misafirlikte, havaalanında veya sokakta; kısaca WiFi veya kişisel mobil internetinizin olduğu her yerde gündemi takip ederek güncel olaylardan haberdar olabilirsiniz.


Haber Oku uygulamız ile; Aksam.com.tr, Cnnturk.com, Ensonhaber.com, Gazetevatan, Haber7, Haberler.com, Haberturk, Hürriyet, İnternethaber, Milliyet, Mynet, Radikal, Sabah.com.tr, Sondakika.com, Sözcü, Yenişafak gibi Türkiye’nin önce gelen haber kaynaklarındaki haberlerini bu uygulama ile takip edebilirsiniz.


Uyarı: Uygulamamız sadece haber ve gazete sitelerine hızlı erişim imkanı sunmakta olup tüm haber siteleri alfabetik olarak sıralanmıştır. Hiç bir siyasi görüşe yakınlığımız bulunmamakla birlikte, haber sitelerinde yazılanlar ile bir ilişkimiz yoktur.


Uygulamayı sizden gelen istekler doğrultusunda geliştirmeye devam etmekteyiz. Her türlü görüş ve önerileriniz için lütfen bize yazmaktan çekinmeyin.


Sevgilerimizle

新闻浏览器是一个实用且方便的新闻应用程序,使您可以通过单个屏幕到达议程和所有新闻。


使你在浏览新闻网站,从你想看到和避免不必要的混乱的新闻浏览器的页面上保存您提供的机会,一次在报纸和选择新闻网站的网页达到。写你选择下载并通过您的手机浏览器看新闻一下子,而不是等待页面加载和新闻将出现在屏幕上的报纸和网站的个人新闻网站的名称。因此,您将获得最新消息,并随时按照议程进行操作。


平原找到所有新闻网站和报纸与远程设计包括从混乱您正在寻找与你的眼睛元素耗尽新闻阅读新闻提供最大的体验。新闻阅读应用程序还为您节省了购买报纸的麻烦。公共交通,从那里噪音和创建在你的办公室或用一个手指您的车辆动态浏览器可以达到你想要的报纸报纸的封面的地方节省您的,您可以节省时间,这实际和快速的应用。当报价流动性和独立性的场地可以用这个应用轻松的感觉,看新闻,随时随地,你可以体验住当前与此应用程序的乐趣。在办公室,家里,宾馆,机场或街道上;继议程到处是无线网络的个人移动网络或简单地就可以知道当前的事件。


新闻阅读我们的申请; Aksam.com.t是,我Cnnturk.co,我Ensonhaber.co,Gazetevat是,Haber7,我Haberler.co,Haberturk,自由报,İnternethaber,国籍,AOL,激进,Sabah.com.t是,我Sondakika.co,发言人Yenisafak如土耳其“使用此应用程序,您可以在之前关注新闻来源中的新闻。


警告:我们的应用程序可以快速访问新闻和报纸网站,所有新闻网站都按字母顺序列出。虽然我们没有任何政治观点,但我们与新闻网站没有关系。


我们会根据您的要求继续开发应用程序。如有任何意见和建议,请随时写信给我们。


问候


Haber Oku, Son Dakika Haberler - 版本2.0.0

(23-02-2020)
其他版本

还没有评论或评分!要留下第一条评论或评分,请

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
保证非恶意应用此应用已通过病毒、恶意软件和其他恶意攻击的安全测试,不含任何威胁。

Haber Oku, Son Dakika Haberler - APK信息

APK版本: 2.0.0程序包: com.ixorapps.newsbrowser
Android兼容性: 5.1+ (Lollipop)
开发商:ixorapps隐私政策:https://ams3.digitaloceanspaces.com/phitime/apps/news/newbrowser_privacy.html权限:6
名称: Haber Oku, Son Dakika Haberler大小: 4 MB下载次数: 1版本: 2.0.0发布日期: 2022-12-16 22:34:35最小屏幕: SMALL支持的CPU:
程序包ID: com.ixorapps.newsbrowserSHA1签名: A0:75:0A:85:51:ED:7A:D9:46:7A:0D:3B:F4:3B:52:61:91:78:57:A3开发商 (CN): rekmob组织 (O): 本地 (L): 国家/地区 (C): 州/市 (ST):

Haber Oku, Son Dakika Haberler的最新版本

2.0.0Trust Icon Versions
23/2/2020
1 下载次数4 MB 大小
下载

同类应用

您可能还会喜欢……